Omena-mantelileivokset

Omena-mantelileivokset
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Omena-mantelileivokset

Omena-mantelileivokset

Ainekset10 annosta

0.300 kg
vehnäjauhoja
0.003 kg
leivinjauhetta
0.040 kg
sokeria
0.125 kg
0.044 kg
kananmuna
0.050 kg

Väliin

0.200 kg

Täyte

0.133 kg
kananmunaa
0.080 kg
sokeria
0.003 kg
vaniljasokeria
0.075 kg
0.120 kg
mantelijauhetta

Päälle

0.015 kg
mantelilastuja

Tarjoiluun

0.000 kg
0.000 kg
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Sekoita monitoimikoneessa pohjan kuivat aineet. Lisää jääkaappikylmä voi paloiteltuna ja anna koneen käydä kunnes seos on murumainen. Lisää muna ja maito. Pyöräytä nopeasti sekaisin.
  2. Taputtele tai kauli taikina levyksi leivinpaperilla vuorattuun GN 1/2 65 vuokaan. Taikinan tulee nousta 2 - 3 cm vuoan reunoille.
  3. Annostele pohjalle omenatäyte.
  4. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää jäähtynyt voisula ja mantelijauhe. Kaada seos marmeladin päälle pohjalle. Ripottele päälle mantelilastut.
  5. Paista 175 asteessa n. 25 min. Paloittele jäähtyneenä.
  6. Tarjoile lisänä vaniljakastiketta ja kinuskikastiketta.
kpl
g
1.0 kg
359 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
359 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
359 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.