Omena-marenkikakku

Valio Food Solutions

Omena-marenkikakku

Ainekset8 kpl

Pohja

1.000 kg
kananmunia
0.700 kg
sokeria
0.700 kg
vehnäjauhoja
2.400 kg (8 kpl à 0.300 kg)

Kostutukseen

1.300 kg
vettä
0.300 kg
sokeria
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Väliin

1.600 kg
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Täyte

0.600 kg
0.150 kg
0.450 kg
vettä
0.120 kg
sokeria
0.800 kg
2.120 kg (8 kpl à 0.265 kg)

Pinnalle

0.350 kg
valkuaista
0.700 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
1.150 kg (8 kpl à 0.144 kg)
8.870 kg (8 kpl à 1.109 kg)

Ohje

  1. Sekoita munat ja sokeri. Lämmitä seos 40 asteiseksi. Vaahdota ilmavaksi. Sekoita joukkoon seulotut vehnäjauhot. Annostele massa Ø 20 cm:n vuokiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Leikkaa pohjat halki ja kostuta sokerivedellä
  2. Valmista täyte sekoittamalla rahkan joukkoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi ja sokeri. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto
  3. Levitä pohjan päälle kerros omena-vanilliinitäytettä
  4. Laita rahkatäytettä keoksi tomena-vanilliinitäytteen päälle. Laita toinen pohja täytteen päälle ja muotoile kuperaksi
  5. Vaahdota valkuaiset ja lisää 120 asteiseksi keitetty sokerivesi. Vispaa kunnes seos on jäähtynyt. Pursota marenki kakkujen päälle. Polta marenkia hieman puhalluslampulla. Koristele omenaviipaleilla.
kpl
g
8.9 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.