Omena-muroleivos

Valio Food Solutions

Omena-muroleivos

Ainekset110 kpl

Murotaikina

0.450 kg
0.335 kg
sokeria
0.110 kg
kananmunia
0.008 kg
leivinjauhetta
0.675 kg
vehnäjauhoja
1.578 kg (110 kpl á 0.014 kg)

Muromassa

0.600 kg
0.800 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg
sokeria
0.160 kg
kananmunia
0.010 kg
vanilliinisokeria
1.870 kg (110 kpl á 0.017 kg)

Täyte

1.430 kg
1.430 kg (110 kpl á 0.013 kg)
4.878 kg (110 kpl á 0.044 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  2. Valmista muromassa. Vaahdota voi ja jauhot ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään sokeri, munat ja vanilliinisokeri. Sekoita seos voi-vehnäjauhovaahtoon.
  3. Kauli murotaikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 6,5 cm:n paloja.
  4. Pursota palojen reunaan rengas muromassaa harkkotyllalla. Pursota keskelle omenapala-kanelitäytettä.
  5. Paista leivokset 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
4.8 kg
369 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
369 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
369 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.