Omena-puolukkakeikauskakku

Valio Food Solutions

Omena-puolukkakeikauskakku

Ainekset32 annosta

0.050 kg
0.105 kg
fariinisokeria
0.500 kg
0.250 kg

Taikina

0.250 kg
sokeria
0.222 kg
kananmunia
0.520 kg
vehnäjauhoja
0.022 kg
leivinjauhetta
0.250 kg
0.024 kg
vaniljasokeria
0.300 kg

Tarjoiluun

0.500 kg

Ohje

  1. Sulata voi GN 1/1-40 -astiassa. Voitele astian pohja ja reunat. Ripottele fariinisokeri pohjalle. Levitä sulatetut ja valutetut omenakuutiot ja puolukat tasaisesti astiaan.
  2. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää munat ja sokeri sekä voisula ja maito.
  3. Levitä taikina omenakuutioiden ja puolukoiden päälle. Paista kakku kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 25 min. Kumoa GN-pellin avulla kääntämällä kakku ylösalaisin. Leikkaa jäähtyneenä annospaloiksi ja tarjoa vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
2.0 kg
238 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
238 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
131 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
131 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.