Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Omena-puolukkapaistos
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Omena-puolukkapaistos
Omena-puolukkapaistos
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
32 annosta
0.010 kg
Valio voita
2.500 kg
FS omenakuutioita
0.480 kg
Valio puolukoita
0.106 kg
sokeria
Kuorrutus
0.150 kg
Valio voita
0.140 kg
fariinisokeria
0.150 kg
kaurahiutaleita
Ohje
Levitä voideltuun GN 1/1-40 -astiaan omenakuutiot ja puolukat. Mausta sokerilla.
Sekoita sulatetun voin joukkoon fariinisokeri ja kaurahiutaleet. Levitä seos omenoiden ja puolukoiden päälle.
Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 35 min, kunnes pinta on kauniin ruskea.
Vinkki
Tarjoa paistoksen kanssa vaniljajäätelöä tai kastiketta.
Lisukkeeksi
Kanelikastike
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.5 kg
Laktoositon
113
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 500 g normaalisuolainen
FS omenakuutio 5 kg x 2 / 10 kg
Valio puolukka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
113 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
113 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›