Omena-puolukkapiirakka

Valio Food Solutions

Omena-puolukkapiirakka

Ainekset32 annosta

1.000 kg
0.600 kg
1.000 kg
0.004 kg
kanelia
0.003 kg
kardemummaa
0.400 kg
0.105 kg
fariinisokeria
0.035 kg
ruishiutaleita

Tarjoiluun

0.700 kg

Ohje

  1. Nosta murotaikinalevyt leivinpaperin päälle GN1/1-40 -astiaan. Painele sulaneena keskisauma kiinni.
  2. Levitä pohjalle sitruunarahka. Levitä päälle sulatetut ja valutetut omenalahkot. Ripota lohkojen päälle kaneli ja kardemumma. Ripottele päälle ruishiutaleet, jäiset puolukat ja fariinisokeri.
  3. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 40 min. Tarjoa hyvin jäähtyneenä Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
3.5 kg
198 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
198 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›