Omena-rahkakakku

Omena-rahkakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Omena-rahkakakku

Omena-rahkakakku

Ainekset3 kakkua

Pohja

0.180 kg

Täyte

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.500 kg
omenasosetta
0.002 kg
kanelia
0.100 kg
vettä
0.028 kg
liivatelehteä
0.500 kg

Koristeluun

0.135 kg
omenaa

Pinnalle

0.400 kg
0.080 kg
omenasosetta

Ohje

  1. Ota vetopohjasta Ø 18 cm:n paloja. Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja kasta tomusokeriin. Laita palat kakkurenkaiden pohjalle.
  2. Valmista omenatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri, omenasose ja kaneli. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita täyte kakkurenkaisiin ja tasoita pinta. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä kaksi tuntia. Koristele kakun pinta omenaviipaleilla.
  3. Valmista pintahyytelö. Kuumenna kuumahyytelö juoksevaksi ja sekoita joukkoon omenasose. Hyytelöi kakut. Kakut ovat helpompi hyytelöidä, jos ne ovat pakastettu.
kpl
g
3.3 kg
170 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
170 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.