Omena-rommirusinalasit

Omena-rommirusinalasit
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Omena-rommirusinalasit

Omena-rommirusinalasit

Jäädytetty rommi-rusinaseos ja lämmin omena-kaurapaistos ovat yhdessä täydellinen syysjälkkäri. Valmis mousseaines oikoo kätevästi valmistusta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset15 annosta

0.100 kg
moussejauhetta , esim. IsoMitta rommi-rusinamousse
0.200 kg
0.200 kg

Omena-kaurapaistos

0.750 kg
hapahkoa omenaa
0.090 kg
fariinisokeria
0.002 kg
suolaa
0.130 kg
vehnäjauhoja
0.070 kg
kaurahiutaleita
0.025 kg
mantelirouhetta
0.004 kg
kanelia
0.002 kg
inkivääriä
0.180 kg

Ohje

  1. Valmista rommirusina-jogurttiseos. Vaahdota rommirusinajauhe, jogurtti ja kerma kuohkeaksi. Nosta seos peitettynä pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi.
  2. Kuori ja kuutioi omenat kulhoon. Lisää fariinisokeri ja suola.
  3. Yhdistä eri kulhoon vehnäjauhot, kaurahiutaleet, mantelirouhe, kaneli ja inkivääri. Lisää voisula ja sekoita tasaiseksi.
  4. Levitä omenaseos uunivuokaan. Ripottele päälle kaurahiutale-voiseos.
  5. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes omenakuutiot ovat pehmeitä ja pinta on saanut kaunista paistoväriä.
  6. Ota jäätynyt rommirusina-seos pakastimesta ja sekoita se notkeaksi. Tarjoile laseista lämpimän omena-kaurapaistoksen kanssa.
kpl
g
1.8 kg
229 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
229 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.