Omenaboston

Valio Food Solutions

Omenaboston

Ainekset17 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.350 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.350 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (17 kpl à 0.291 kg)

Täyte

1.700 kg
1.700 kg (17 kpl à 0.100 kg)
6.640 kg (17 kpl à 0.391 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi.
  3. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä omenapalatäyte nauhojen pinnalle.
  4. Rullaa nauhat ja leikkaa 55 g:n painoisiksi paloiksi. Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 7 kpl/panta.
  5. Nostata, voitele ja paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
6.6 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›