Omenahyve

Omenahyve
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Omenahyve

Ainekset30 kpl

Murotaikina

0.200 kg
0.150 kg
sokeria
0.050 kg
kananmunia
0.004 kg
leivinjauhetta
0.300 kg
vehnäjauhoja
0.704 kg (30 kpl à 0.023 kg)

Täyte

0.110 kg
0.340 kg
vettä
0.450 kg (30 kpl à 0.015 kg)

Täyte

0.990 kg
0.003 kg
kanelia
0.033 kg
sokeria
1.026 kg (30 kpl à 0.034 kg)

Pintamarenki

0.140 kg
valkuaisia
0.280 kg
sokeria
0.040 kg
vettä
0.460 kg (30 kpl à 0.015 kg)
2.640 kg (30 kpl à 0.088 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  2. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Vuoraa murotaikinalla Ø 8 cm:n bebe-kupit. Pursota kuppeihin vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettua vaniljakreemiä.
  4. Laita kreemin päälle sulatetut omenalohkot. Ripottele pinnalle kanelisokeria.
  5. Valmista pintamarenki. Vaahdota valkuaiset. Sekoita joukkoon 120 asteiseksi keitetty sokerivesi. Vispaa marenki kylmäksi.
  6. Pursota marenki omenahyveiden pinnalle harkkotyllalla. Paista omenahyveita 250 asteisessa uunissa, kunnes marenki on saanut hieman väriä.
kpl
g
2.6 kg
205 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
205 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.