Omenainen appelsiinirahkapiirakka

Omenainen appelsiinirahkapiirakka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Omenainen appelsiinirahkapiirakka

Omenainen appelsiinirahkapiirakka

Ainekset32 annosta

Pohja

1.000 kg
0.500 kg
0.400 kg
0.004 kg
jauhettua kanelia
0.002 kg
kardemummaa rouhittuna
0.010 kg
sokeria

Täyte

0.400 kg
1.000 kg
0.225 kg
sokeria
0.100 kg
rusinoita
0.200 kg
sitruunamehua
0.222 kg
kananmunia

Päälle

0.060 kg
mantelilastuja

Viimeistelyyn

0.000 kg
tomusokeria

Ohje

  1. Nosta levyt sulamaan leivinpaperin päälle GN 1/1 -pellille. Painele sauma kiinni sulaneena ja reunat 2 cm verran ylös.
  2. Pursota pohjalle raidoiksi appelsiini-omenatäyte ja ripottele päälle sulatetut, hyvin valutetut ja maustetut omenakuutiot.
  3. Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjalle. Lisää päälle mantelilastut.
  4. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Voit peittää piirakan paiston loppuvaiheessa, jos se saa liikaa väriä. Jäähdytä hyvin ja viimeistele tomusokerilla.
kpl
g
3.2 kg
236 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
236 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
236 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.