Omenaista potkaa

Omenaista potkaa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
107 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

3,000 kg porsaan potkaa , tai karitsaa
Marinadi
0,500 kg Valio Eila® piimää
0,005 kg rouhittua mustapippuria
0,002 kg jauhettua valkopippuria
0,020 kg tuoretta rosmariinia hienonnettuna
Kypsennykseen
0,010 kg sormisuolaa
4,000 kg lihalientä
1,000 kg Food Service omenalohkoja
0,300 kg Food Service sipulikuutioita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,002 kg kokonaisia maustepippureita
0,002 kg kokonaisia mustapippureita
0,005 kg laakerinlehtiä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista marinadi ja lisää potkat. Anna maustua seuraavaan päivään.

  • Pyyhi potkista marinadi pois. Mausta suolalla ja ruskista potkat pannulla.

  • Asettele potkat GN-vuokaan ja lisää muut aineet.

  • Kypsennä uunissa 150 asteessa n 4 tuntia tai kunnes potkat ovat kypsyneet.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!