Omenaista potkaa

Omenaista potkaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Omenaista potkaa

Omenaista potkaa

Ainekset10 annosta

3.000 kg
porsaan potkaa , tai karitsaa

Marinadi

0.500 kg
0.005 kg
rouhittua mustapippuria
0.002 kg
jauhettua valkopippuria
0.020 kg
tuoretta rosmariinia hienonnettuna

Kypsennykseen

0.010 kg
sormisuolaa
4.000 kg
lihalientä
1.000 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.002 kg
kokonaisia maustepippureita
0.002 kg
kokonaisia mustapippureita
0.005 kg
laakerinlehtiä

Ohje

  1. Valmista marinadi ja lisää potkat. Anna maustua seuraavaan päivään.
  2. Pyyhi potkista marinadi pois. Mausta suolalla ja ruskista potkat pannulla.
  3. Asettele potkat GN-vuokaan ja lisää muut aineet.
  4. Kypsennä uunissa 150 asteessa n 4 tuntia tai kunnes potkat ovat kypsyneet.
kpl
g
2.0 kg
107 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
107 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.