Omenakääretorttu yrttiströsselillä

Omenakääretorttu yrttiströsselillä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Omenakääretorttu yrttiströsselillä

Omenakääretorttu yrttiströsselillä

Ainekset25 annosta

Pohja

0.430 kg

Täyte

0.500 kg
0.800 kg
0.040 kg
sokeria

Kostutukseen

0.150 kg
0.005 kg
sitruunamehua

Väliin raidaksi

0.300 kg
Valio omenatäytettä

Yrttiströsseli

0.400 kg
sokeria
0.020 kg
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.
  2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan sokeri ja sekoita kermavaahdon joukkoon
  3. Kostuta sulanut vetopohja omenatäysmehulla ja levitä omenalohkotäyte.
  4. Levitä 2/3 rahkaseoksesta vetopohjalle. Kääri rullalle. Levitä loput rahka-kermaseoksesta rullan päälle ja reunoille.
  5. Valmista strösseli hienontamalla sitruunamelissan lehdet ja sokeri keskenään esim. monitoimikoneessa.
  6. Koristele strösselillä juuri ennen tarjoilua. Tarjoa jälkiruokana ja/tai kahvin kanssa.
kpl
g
2.1 kg
257 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
257 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.