Omenakääretorttu yrttiströsselillä

Omenakääretorttu yrttiströsselillä

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
255 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,430 kg Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
Täyte
0,500 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,800 kg Valio maustettua rahkaa vanilja
0,040 kg sokeria
Kostutukseen
0,150 kg Valio omenatäysmehua
0,005 kg sitruunamehua
Väliin raidaksi
0,300 kg Valio omenatäytettä
Yrttiströsseli
0,400 kg sokeria
0,020 kg sitruunamelissan lehtiä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Ota vetopohja sulamaan huoneenlämpöön muovin alle.

  • Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahkaan sokeri ja sekoita kermavaahdon joukkoon

  • Kostuta sulanut vetopohja omenatäysmehulla ja levitä omenalohkotäyte.

  • Levitä 2/3 rahkaseoksesta vetopohjalle. Kääri rullalle. Levitä loput rahka-kermaseoksesta rullan päälle ja reunoille.

  • Valmista strösseli hienontamalla sitruunamelissan lehdet ja sokeri keskenään esim. monitoimikoneessa.

  • Koristele strösselillä juuri ennen tarjoilua. Tarjoa jälkiruokana ja/tai kahvin kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!