Omenalehikäinen

Omenalehikäinen
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Omenalehikäinen

Omenalehikäinen

Ainekset83 kpl

Voitaikina

0.000 kg (83 kpl à 0.000 kg)
1.400 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
5.430 kg (83 kpl à 0.065 kg)

Täyte

0.205 kg
0.625 kg
vettä
0.830 kg (83 kpl à 0.010 kg)

Päälle

5.000 kg
5.000 kg (83 kpl à 0.060 kg)

Pinnalle

0.160 kg
sokeria
0.010 kg
kanelia
0.170 kg (83 kpl à 0.002 kg)

Pinnalle

2.075 kg
2.075 kg (83 kpl à 0.025 kg)
13.505 kg (83 kpl à 0.163 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
  2. Kauli taikina 7 mm:n vahvuiseksi matoksi. Kauli palat kaulintakoneella 4,5 mm:n vahvuisiksi soikeiksi paloiksi. Anna palojen levätä 1 tunti.
  3. Pursota palojen keskelle vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettua vaniljakreemiä. Lado kreemin pinnalle sulatetut omenalohkot. Ripottele omenalohkojen pinnalle kanelisokeria.
  4. Paista omenahyveet 220 asteisessa uunissa noin 16 minuuttia. Ruiskuta jäähtyneiden omenahyveiden pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
kpl
g
12.2 kg
217 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
217 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.