Omenalehti

Valio Food Solutions

Omenalehti

Ainekset84 kpl

Voitaikina

1.400 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
5.430 kg (84 kpl à 0.065 kg)

Täyte

1.125 kg
vettä
0.375 kg
1.500 kg (84 kpl à 0.018 kg)

Päälle

3.100 kg
3.100 kg (84 kpl à 0.037 kg)

Pinnalle

0.004 kg
kanelia
0.080 kg
sokeria
1.100 kg
1.184 kg (84 kpl à 0.014 kg)
11.214 kg (84 kpl à 0.133 kg)

Ohje

  1. Valmista voitaikina. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 30 min.
  2. Kauli taikina 2x4. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Kauli voitaikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 8 x 12 cm:n paloiksi.
  4. Pursota vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi voitaikinapalojen keskelle raidaksi.
  5. Lado sulatetut omenalohkot vaniljakreemin päälle ja ripottele pinnalle kanelisokeria.
  6. Paista omenalehdet 220 asteisessa uunissa noin 16 minuuttia.
  7. Hyytelöi jäähtyneet omenalehdet kirkaskuumahyytelöllä.
kpl
g
11.3 kg
238 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
238 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
238 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›