Omenamisu

Omenamisu

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
191 kcal / 100g
Italialaiseen Tiramisu-klassikkojälkiruokaan saadaan lounaspöytään sopivaa raikkautta kirpsakalla omenalla ja appelsiinimehulla.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,431 kg kananmunaa
0,150 kg sokeria
1,000 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,200 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
1,000 kg vahvaa kahvia
0,500 kg sokeria
1,000 kg Food Service omenakuutioita
0,200 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0,700 kg savoiardi-keksejä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kiehauta kahvi, sokeri ja appelsiinimehu kattilassa ja kaada jäisten omenakuutioiden päälle. Siivilöi ja ota liemi talteen.

  • Erottele kananmunat valkuaiset ja keltuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja vaahdota keltuaiset sokerin kanssa.

  • Vatkaa tuorejuusto ja vaniljakastike sekaisin. Nostele nuolijalla kaikki kolme vaahtoa yhdeksi massaksi.

  • Levitä savoiardi-keksit GN-vuoan pohjalle ja kaada n. 3 dl kahvilientä tasaisesti keksien päälle.

  • Levitä puolet tuorejuustomassasta kostutettujen keksien päälle ja levitä uusi kerros keksejä päälle.

  • Kostuta n. 3 desilitralla kahvilientä ja levitä maustetut omenalohkot keksikerroksen päälle.

  • Kaada loppu tuorejuustomassa päälle ja tasoita pinta. Kuorruta kaakaojauheella siivilän avulla.

  • Anna kostua kylmässä n. 2 tuntia ennen tarjoilua.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!