Omenamunkki

Valio Food Solutions

Omenamunkki

Ainekset80 kpl

Munkkitaikina

0.500 kg
vettä
0.500 kg
0.030 kg
suolaa
0.300 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.250 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
4.380 kg (80 kpl à 0.055 kg)

Täyte

0.800 kg
0.800 kg (80 kpl à 0.010 kg)

Pinnalle

0.500 kg
sokeria
0.010 kg
kanelia
0.510 kg (80 kpl à 0.006 kg)
5.690 kg (80 kpl à 0.071 kg)

Ohje

  1. Sekoita veden joukkoon rahka, suola, sokeri, hiiva ja vehnäjauhot. Lisää vaivauksen puolivälissä munat ja voi. Vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Sulata ja valuta hyvin omenakuutiot.
  4. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa 22 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Ripottele omenakuutiot nauholle ja paina kiinni taikinalevyyn. Rullaa nauhat tiiviiksi rulliksi. Leikkaa 65 g:n painoisiksi munkeiksi. Nostata munkit.
  5. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.
  6. Sokeroi munkit kanelisokerilla.
kpl
g
5.7 kg
255 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
255 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›