Omenamuropulla

Valio Food Solutions

Omenamuropulla

Ainekset125 kpl

Pullataikina

0.000 kg (125 kpl á 0.000 kg)
1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (125 kpl á 0.041 kg)

Murotaikina

1.200 kg
0.900 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.020 kg
leivinjauhetta
0.040 kg
kanelia
1.800 kg
vehnäjauhoja
4.260 kg (125 kpl á 0.034 kg)

Pinnalle

1.875 kg
1.875 kg (125 kpl á 0.015 kg)
11.275 kg (125 kpl á 0.090 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina. Vaahdota voi ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu kaneli ja leivinjauhe. Anna taikinan vetäytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  2. Sekoita pullataikinan aineet ja vaivaa taikinaksi
  3. Kauli pullataikina 2,5 mm:n vahvuiseksi ja 44 cm:n levyiseksi matoksi. Voitele matto kananmunalla.
  4. Kauli murotaikina 4 mm:n vahvuiseksi ja 44 cm:n levyiseksi matoksi. Levitä murotaikinamatto pullataikinamaton päälle.
  5. Leikkaa matto 22 cm:n levyisiski nauhoiksi. Rullaa nauhat siten, että pullataikina jää päälle. Leikkaa rullat 75 g:n paloiksi. Laita palat pelleille.
  6. Nostata pullat. Voitele pullat kananmunalla ja pursota pinnalle omenatäytettä.
  7. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
11.3 kg
344 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
344 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
344 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.