Siirry sisältöön
Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto

Omenapannukakku & kaneli-va­nil­javaahto

Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto

Ainekset

  • 0,400 kg kananmunia
  • 2,000 kg Valio Eila® kevytmaitojuomaa
  • 0,085 kg sokeria
  • 0,003 kg suolaa
  • 0,650 kg vehnäjauhoja
  • 0,100 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
  • 1,200 kg FS omenalohkoja
  • 0,003 kg kanelia
  • 0,400 kg kananmunia
  • 2,000 kg Valio Eila® kevytmaitojuomaa
  • 0,085 kg sokeria
  • 0,003 kg suolaa
  • 0,650 kg vehnäjauhoja
  • 0,100 kg Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
  • 1,200 kg FS omenalohkoja
  • 0,003 kg kanelia

Ohje

  1. Sekoita omenalohkoja ja kanelia lukuunottamatta kaikki muut ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi
  2. Anna turvota kylmässä n. 1 tunti.
  3. Voitele kaksi GN 1/1 - 20 astiaa, levitä pohjalle sulatetut omenalohkot ja ripottele kaneli pintaan.
  4. Kaada taikina vuokiin ja paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 35 min.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Kalsium 0 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 0 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search