Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto

Valio Food Solutions

Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto

Ainekset30 annosta

0.356 kg
kananmunia
2.000 kg
0.085 kg
sokeria
0.003 kg
suolaa
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
1.200 kg
0.003 kg
kanelia

Ohje

  1. Sekoita omenalohkoja ja kanelia lukuunottamatta kaikki muut ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi
  2. Anna turvota kylmässä n. 1 tunti.
  3. Voitele kaksi GN 1/1 - 20 astiaa, levitä pohjalle sulatetut omenalohkot ja ripottele kaneli pintaan.
  4. Kaada taikina vuokiin ja paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 35 min.
kpl
g
3.9 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
62 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›