Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto
Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
30 annosta
0.356 kg
kananmunia
2.000 kg
Valio Eila® kevytmaitojuomaa
0.085 kg
sokeria
0.003 kg
suolaa
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
1.200 kg
FS omenalohkoja
0.003 kg
kanelia
Ohje
Sekoita omenalohkoja ja kanelia lukuunottamatta kaikki muut ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi
Anna turvota kylmässä n. 1 tunti.
Voitele kaksi GN 1/1 - 20 astiaa, levitä pohjalle sulatetut omenalohkot ja ripottele kaneli pintaan.
Kaada taikina vuokiin ja paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 35 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.9 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
117
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
FS omenalohko 10 kg x 1 / 10 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy