Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto
Omenapannukakku & kaneli-vaniljavaahto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
30 annosta
0.356 kg
kananmunia
2.000 kg
Valio Eila® kevytmaitojuomaa
0.085 kg
sokeria
0.003 kg
suolaa
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
Valio Oivariini® juoksevaa laktoositon
1.200 kg
FS omenalohkoja
0.003 kg
kanelia
Ohje
Sekoita omenalohkoja ja kanelia lukuunottamatta kaikki muut ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi
Anna turvota kylmässä n. 1 tunti.
Voitele kaksi GN 1/1 - 20 astiaa, levitä pohjalle sulatetut omenalohkot ja ripottele kaneli pintaan.
Kaada taikina vuokiin ja paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 35 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.9 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
117
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
FS omenalohko 10 kg x 1 / 10 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
117 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy