Omenapiirakka-pizza

Omenapiirakka-pizza
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Omenapiirakka-pizza

Omenapiirakka-pizza

Napolilainen pizza toimii myös makeana. Tässä versiossa maistuu ruskistettu voi, omena ja kaneli.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.375 kg
omenaa
0.150 kg
appelsiinimehua
0.075 kg
sokeria
0.200 kg
0.100 kg
tomusokeria
0.010 kg
jauhettua kanelia

Ohje

  1. Mausta omenaviipaleet appelsiinimehulla ja sokerilla. Anna omenan maustua ja pehmentyä tovi marinadissa.
  2. Muotoile napolilaisesta pizzataikinasta (ks. Napolilainen pizza -ohje) 10 kpl n. 100 g pizzoja, joiden pohjalle tulee ruskistettua voita ja marinoituja omenaviipaleita ennen paistoa, sekä reilu kerros siivilöityä tomusokeri-kaneliseosta paiston jälkeen. Paista napolilaisen pizzan ohjeen mukaan.
kpl
g
1.0 kg
258 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
258 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.