Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
218 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg Valio 1/2 GN -murotaikinalevy
0,700 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,178 kg kananmunaa
0,026 kg vaniljasokeria
0,600 kg Food Service omenakuutioita sulatettuna
0,085 kg sokeria
0,003 kg kanelia
Kaneli-sokerismetana
0,300 kg Valio smetanaa laktoositon
0,200 kg Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
0,100 kg sokeria
0,014 kg jauhettua kanelia
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kaulitse murotaikinalevy ohueksi ja halkaise se kahtia.

  • Levitä leivinpaperilla vuoratun GN 2/4 -vuoan pohjalle toinen puoli murotaikinalevystä.

  • Sekoita jogurtin joukkoon munat ja vaniljasokeri. Sekoita sulaneiden ja valutettujen omenakuutioiden sekaan sokeri ja kaneli. Levitä murotaikinalevyn pinnalle jogurttiseos ja sen jälkeen omenaseos.

  • Leikkaa toinen puoli murotaikinalevystä nauhoiksi ja lisää ne piirakan päälle.

  • Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 25 min.

Kaneli-sokerismetana
  • Vaahdota smetana ja vaniljakastike kevyeksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kaneli ja sokeri.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!