Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

Omenapiirakkaa ja kaneli-sokerismetanaa

Smetanan täyteläisyyden ja happamuuden kombo toimii myös makeassa ruoanlaitossa. Erinomainen jälkiruoka lounaalle tai vitriiniimyyntiin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.500 kg
0.700 kg
0.178 kg
kananmunaa
0.026 kg
vaniljasokeria
0.600 kg
0.085 kg
sokeria
0.003 kg
kanelia

Kaneli-sokerismetana

0.300 kg
0.200 kg
0.100 kg
sokeria
0.014 kg
jauhettua kanelia

Ohje

  1. Kaulitse murotaikinalevy ohueksi ja halkaise se kahtia.
  2. Levitä leivinpaperilla vuoratun GN 2/4 -vuoan pohjalle toinen puoli murotaikinalevystä.
  3. Sekoita jogurtin joukkoon munat ja vaniljasokeri. Sekoita sulaneiden ja valutettujen omenakuutioiden sekaan sokeri ja kaneli. Levitä murotaikinalevyn pinnalle jogurttiseos ja sen jälkeen omenaseos.
  4. Leikkaa toinen puoli murotaikinalevystä nauhoiksi ja lisää ne piirakan päälle.
  5. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 25 min.
  6. Kaneli-sokerismetana

  7. Vaahdota smetana ja vaniljakastike kevyeksi vaahdoksi. Lisää joukkoon kaneli ja sokeri.
kpl
g
3.0 kg
219 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
219 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.