Omenapunnuspulla

Omenapunnuspulla

Teollisuus
323 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,950 kg paistamatonta, kohotettua pikkupullaa
1,950 kg 30 kpl á 0,065 kg
Voiteluun
0,089 kg kananmuna
0,089 kg 30 kpl á 0,003 kg
Täyte
0,750 kg Valio omanapalatäyte punainen
0,750 kg 30 kpl á 0,025 kg
Stroisseli
0,075 kg Valio Eila® voita
0,005 kg vaniljasokeria
0,060 kg fariinisokeria
0,100 kg vehnäjauhoja
0,035 kg kaurahiutaleita
0,275 kg 30 kpl á 0,009 kg
3,064 kg 30 kpl á 0,102 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sulata ja nostata pulla aihiot.

  • Paina pullien keskelle syvennys pienellä punnuksella. Voitele reunat kananmunalla.

  • Sekoita stroisselin ainekset sekaisin.

  • Annostele omenatäyte syvennyksiin. Ripottele stroisselia pinnalle.

  • Paista 230 ° C:ssa n. 8 min.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
pullaa
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!