Omenapunnuspulla

Valio Food Solutions

Omenapunnuspulla

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 pullaa

1.950 kg
paistamatonta, kohotettua pikkupullaa
1.950 kg (30 kpl à 0.065 kg)

Voiteluun

0.089 kg
kananmuna
0.089 kg (30 kpl à 0.003 kg)

Täyte

0.750 kg
0.750 kg (30 kpl à 0.025 kg)

Stroisseli

0.075 kg
0.005 kg
vaniljasokeria
0.060 kg
fariinisokeria
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.035 kg
kaurahiutaleita
0.275 kg (30 kpl à 0.009 kg)
3.064 kg (30 kpl à 0.102 kg)

Ohje

  1. Sulata ja nostata pulla aihiot.
  2. Paina pullien keskelle syvennys pienellä punnuksella. Voitele reunat kananmunalla.
  3. Sekoita stroisselin ainekset sekaisin.
  4. Annostele omenatäyte syvennyksiin. Ripottele stroisselia pinnalle.
  5. Paista 230 ° C:ssa n. 8 min.
kpl
g
3.2 kg
288 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
288 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›