Omenarullamunkki

Valio Food Solutions

Omenarullamunkki

Ainekset50 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.250 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
1.800 kg
vehnäjauhoja
0.500 kg
4.035 kg (50 kpl á 0.081 kg)

Täyte

1.000 kg
1.000 kg (50 kpl á 0.020 kg)

Pinnalle

0.300 kg
sokeria
0.300 kg (50 kpl á 0.006 kg)
5.335 kg (50 kpl á 0.107 kg)

Ohje

  1. Valmista perustaikina sekoittamalla kylmään veteen taikinan muut aineet. Kauli voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3 ja anna levätä kylmiössä noin 1 tunti
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12x12 cm:n paloiksi. Pursota palojen keskelle omena-vanilliinitäytettä. Voitele palojen reunat ja taita kolmeen osaan siten, että sauma tulee keskelle alas
  3. Nostata munkit. Paista munkit 180 asteisessa uppopaistorasvassa. Sokeroi munkit
kpl
g
5.4 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.