Omenasaksikranssi

Omenasaksikranssi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Omenasaksikranssi

Omenasaksikranssi

Ainekset10 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (10 kpl à 0.494 kg)

Täyte

1.200 kg
1.200 kg (10 kpl à 0.120 kg)

Pinnalle

0.063 kg
sokeria
0.007 kg
kanelia
0.070 kg (10 kpl à 0.007 kg)
6.210 kg (10 kpl à 0.621 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä nauhoille omena-vanilliinitäytettä tasainen kerros. Kierrä rullalle ja leikkaa 40 cm:n paloiksi. Leikkaa pintaan saksilla kuvio. Laita pelleille kranssin muotoisiksi
  3. Nostata kranssit. Voitele kranssit ja ripottele pinnalle kanelisokeria. Paista kranssit 200 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia
kpl
g
6.2 kg
278 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
278 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.