Omenasaksipitko

Valio Food Solutions

Omenasaksipitko

Ainekset16 kpl

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (16 kpl á 0.309 kg)

Täyte

1.200 kg
1.200 kg (16 kpl á 0.075 kg)

Pinnalle

0.006 kg
sokeria
0.054 kg
kanelia
0.060 kg (16 kpl á 0.004 kg)
6.200 kg (16 kpl á 0.388 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi.
  4. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  5. Levitä nauhoille omena-vanilliinitäytettä tasainen kerros.
  6. Kierrä rullalle ja leikkaa 28 cm:n paloiksi. Leikkaa pintaan saksilla kuvio.
  7. Nostata pitkot. Voitele pitkot ja ripottele pinnalle kanelisokeria.
  8. Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
6.2 kg
274 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
274 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.