Omenawiener

Omenawiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Omenawiener

Ainekset67 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.545 kg (67 kpl à 0.083 kg)

Täyte

1.675 kg
1.675 kg (67 kpl à 0.025 kg)
7.220 kg (67 kpl à 0.108 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia.
  3. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  4. Kauli levännyt taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9 cm:n paloiksi. Leikkaa paloihin viilto kulmien suuntaisesti. Taita kulmat keskelle nyytiksi. Käännä wiener ympäri ja avaa siten, että muodostuu reunallinen wiener. Laita wienerit voilla leivottu-kapseleihin. Nostata wienerit.
  5. Voitele nousseet wienerit kananmunalla ja pursota keskelle omena-vanilliinitäytettä.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
  7. Halutessasi voit koristella wienerit suklaakaralla ja lehdellä.
kpl
g
5.7 kg
334 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
334 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
334 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.