Paahdettu kukkakaalitahna

Paahdettu kukkakaalitahna
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Paahdettu kukkakaalitahna

Paahdettu kukkakaalitahna

Herkullinen tahna, valmistettuna aromaattiseksi paahdetusta kukkakaalista. Mausteisuutta ja vivahteita idästä tuotteeseen tuo erityisesti garam masala-mausteseos. Sopii erinomaisesti aamiaiselle tai buffet-lounaille.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset70 annosta

0.750 kg
pakastekukkakaalia
0.300 kg
0.100 kg
kivetöntä kalamata-oliivia
0.003 kg
garam masala -maustesekoitusta
0.010 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria

Ohje

  1. Aseta kukkakaalit gn-pakkiin ja paahda 220°C uunissa n.20 min välillä käännellen, kunnes kukkakaalit ovat saanetet kauniin paahtuneen värin pintaan. Jäähdytä.
  2. Laita jäähtyneet kukkakaalit, crème fraîche, oliivit ja mausteet kutteriin tai blenderiin.
  3. Aja tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
kpl
g
1.4 kg
100 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
100 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.