Paahdettu punajuurisalaatti

Valio Food Solutions

Paahdettu punajuurisalaatti

Ainekset6 annosta

0.300 kg
raakaa punajuurta
1.000 kg
karkeaa merisuolaa
0.042 kg
punasipulia
0.100 kg
0.060 kg
oliiviöljyä
0.030 kg
sherryetikkaa
0.005 kg
suolaa
0.005 kg
sokeria
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.005 kg
tuoretta oreganoa

Ohje

  1. Paahda Punajuuria merisuolalapedillä 160°c asteisessa uunissa kunnes täysin kypsiä. Kuori punajuuret kuumina ja pilko ne kulhoon. Lisää hienonnettu punasipuli ja öljy sekä etikka. Mausta salaatti ja ripoittele lopuksi päälle salaattijuusto ja tuoretta oreganoa.
  2. ** Vuoden kokki 2012 Eero Vottonen on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
0.6 kg
58 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
58 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
64,2 g
Kalsium
174 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
58 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
64,2 g
Kalsium
174 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›