Paahdettu-raparperirahka

Valio Food Solutions

Paahdettu-raparperirahka

Paahdettu raparperi lautasella muistuttaa kevään tulosta. Inkivääri tuo jotain uutta perinteiseen raparperirahkaan

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

Rahkaseos

0.400 kg
0.500 kg
0.500 kg
0.002 kg
inkivääriä
0.150 kg
sokeria

Ohje

  1. Paahda jäset raparperipalat 250°C uunissa 15-20 min. Jäähdytä.
  2. Lisää mausteet rahkan joukkoon. Vaahdota kerma, rahka ja mausteet keskenään.
kpl
g
1.0 kg
175 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
175 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›