Paahdettu-raparperirahka

Paahdettu-raparperirahka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Paahdettu-raparperirahka

Paahdettu-raparperirahka

Paahdettu raparperi lautasella muistuttaa kevään tulosta. Inkivääri tuo jotain uutta perinteiseen raparperirahkaan

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

Rahkaseos

0.320 kg
raparperipaloja
0.500 kg
0.500 kg
0.002 kg
inkivääriä
0.150 kg
sokeria

Ohje

  1. Paahda jäset raparperipalat 250°C uunissa 15-20 min. Jäähdytä.
  2. Lisää mausteet rahkan joukkoon. Vaahdota kerma, rahka ja mausteet keskenään.
kpl
g
1.0 kg
183 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
183 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
183 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.