Paahdettua ahventa mantelivoilla

Valio Food Solutions

Paahdettua ahventa mantelivoilla

Ainekset10 annosta

1.500 kg
ahvenfileitä sulatettuna
0.030 kg
0.050 kg
mantelirouhetta
0.030 kg
suolaa
1.000 kg
tuorepastaa kypsänä

Kastike

1.000 kg

Pinnalle

0.000 kg
parmesaania
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paahda mantelirouhetta voissa hetki ja lisää sitten suolatut ahvenfileet ja paahda nopeasti
  2. Sekoita lämmitetty kastike kypsän pastan joukkoon.
  3. Kasaa annos syvälle lautaselle, ensin pasta, sitten ahvenet ja valuta vähän mantelivoita päälle. Lopuksi raastettu juusto ja pippuri.
kpl
g
3.6 kg
192 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
192 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,0 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,0 g
Kalsium
46 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›