Paahdettua kasvisterriiniä ja piparjuurikermaa

Paahdettua kasvisterriiniä ja piparjuurikermaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Paahdettua kasvisterriiniä ja piparjuurikermaa

Paahdettua kasvisterriiniä ja piparjuurikermaa

Ainekset10 annosta

0.170 kg
pakastesipulikuutioita
0.400 kg
grillattuja munakoisoviipaleita suikaloituna
0.800 kg
pakaste paprikasekoitusta suikaloituna
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.002 kg
suolaa

Makuliemi

0.500 kg
kasvislientä
0.016 kg
liivatelehteä

Piparjuurikerma

0.400 kg
0.100 kg
0.045 kg
piparjuuriraastetta
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää loput kasvikset. Kuumenna.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
  4. Kuumenna kasvisliemi kuumaksi ja lisää joukkoon hyvin puristetut liivatelehdet.
  5. Vuoraa kakkuvuoka kelmulla ja täytä kasvisseoksella.
  6. Lisää joukkoon makuliemi. Kelmuta vuoka ja laita jäähtymään kylmiöön seuraavaan päivään.
  7. Piparjuurikerma

  8. Vaahdota kaikki aineet keskenään.
  9. Tarjoa terriinin kanssa.
kpl
g
1.8 kg
114 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
114 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.