Paahdettua kasvisterriiniä ja piparjuurikermaa

Valio Food Solutions

Paahdettua kasvisterriiniä ja piparjuurikermaa

Ainekset10 annosta

0.200 kg
0.400 kg
1.000 kg
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.002 kg
suolaa

Makuliemi

0.500 kg
kasvislientä
0.016 kg
liivatelehteä

Piparjuurikerma

0.400 kg
0.100 kg
0.045 kg
piparjuuriraastetta
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.000 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Freesaa sipulit Oivariini rasvassa.
  2. Lisää loput kasvikset. Kuumenna.
  3. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 5 min.
  4. Kuumenna kasvisliemi kuumaksi ja lisää joukkoon hyvin puristetut liivatelehdet.
  5. Vuoraa kakkuvuoka kelmulla ja täytä kasvisseoksella.
  6. Lisää joukkoon makuliemi. Kelmuta vuoka ja laita jäähtymään kylmiöön seuraavaan päivään.
  7. Piparjuurikerma

  8. Vaahdota kaikki aineet keskenään.
  9. Tarjoa terriinin kanssa.
kpl
g
1.8 kg
91 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
91 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.