Paahdettu lohi ja hauessa maistuva savu tuo makumuistoja kesästä, piimäkastike ja piparjuuri hapokkuudellaan sinetöi tämän Suomalaisen perinnemakujenmaiseman. Ajaton klassikko, joka toimii niin lounaalla kuin illanvietoissa.
Aimo yhteistyöresepti
Paahdettu lohi ja hauessa maistuva savu tuo makumuistoja kesästä, piimäkastike ja piparjuuri hapokkuudellaan sinetöi tämän Suomalaisen perinnemakujenmaiseman. Ajaton klassikko, joka toimii niin lounaalla kuin illanvietoissa.
Lohi | |
---|---|
2.500 kg | kirjolohifileetä |
0.006 kg | suolaa |
0.100 kg | rypsiöljyä |
Kylmäsavuhaukibrandade | |
2.400 kg | jauhoinen peruna , kuorittuna |
0.250 kg | |
0.425 kg | sipulia , kuorittuna |
0.500 kg | |
0.002 kg | valkosipulia |
0.150 kg | kylmäsavustettua haukea |
0.020 kg | suolaa |
0.050 kg | piparjuurta , kuorittuna |
0.020 kg | tuoretta tilliä |
0.020 kg | tuoretta ruohosipulia |
Tilli-piimäkastike | |
0.030 kg | tuoretta tilliä |
0.150 kg | rypsiöljyä |
0.620 kg | |
0.030 kg | sitruunamehua |
0.008 kg | suolaa |
Paahdettua fenkolia | |
1.000 kg | fenkolia |
0.020 kg | rypsiöljyä |
0.005 kg | suolaa |
Paahdettua porkkanaa | |
0.760 kg | porkkanaa |
0.020 kg | rypsiöljyä |
0.003 kg | fenkolinsiemeniä |
0.005 kg | suolaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.