Paahdettua punajuurta venäläiseen tapaan

Valio Food Solutions

Paahdettua punajuurta venäläiseen tapaan

Ainekset100 annosta

5.000 kg
1.020 kg
punasipulia suikaloituna
1.000 kg
maustekurkkua suolakurkkua
0.200 kg
juoksevaa hunajaa
0.020 kg
sinapinsiemeniä mustia
1.000 kg

Ohje

  1. Laita punajuurisuikaleet ja suikaloitu punasipuli voideltuun GN-vuokaan. Paahda kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Leikkaa mauste- tai suolakurkut lohkoiksi ja lisää ne punajuurisalaattiin. Valuta pinnalle juoksevaa hunajaa. Sekoita kevyesti ja ripottele pinnalle sinapinsiemeniä. Tarjoile kylmänä smetanan kanssa.
kpl
g
8.0 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›