Paahdettuja raakamakkaroita ja oluthapankaalia

Paahdettuja raakamakkaroita ja oluthapankaalia
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Paahdettuja raakamakkaroita ja oluthapankaalia

Paahdettuja raakamakkaroita ja oluthapankaalia

Mausteiset raakamakkarat ja tummalla oluella maustettu hapankaali on uuden ajan joululounasruoka.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Makkarat

2.000 kg
raakamakkaroita
0.050 kg
0.020 kg
rosmariinia
0.020 kg
valkosipulia
0.005 kg
sormisuolaa
0.008 kg
tuoretta lehtipersiljaa

Hapankaali

1.500 kg
hapankaalia
0.500 kg
tummaa olutta
0.050 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.002 kg
suolaa

Ohje

  1. Makkarat

  2. Tee makkaroihin muutama viilto ja ruskista parilalla mausteiden kanssa. Kypsennä uunissa 200-asteisessa uunissa 8-12 minuuttia. Mausta kypsennetyt makkarat sormisuolalla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.
  3. Hapankaali

  4. Laita hapankaali kattilaan oluen ja sinapin kanssa. Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia ja mausta suolalla.
kpl
g
3.6 kg
165 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
165 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.