Paahdetut maalaisleivät

Paahdetut maalaisleivät
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Paahdetut maalaisleivät

Paahdetut maalaisleivät

Ainekset10 annosta

1.000 kg
maalaisleipää
0.100 kg

Jogurttikastike

0.100 kg
0.004 kg
sokeria
0.005 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Täyte

0.400 kg
amerikanpekonia
0.001 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.170 kg
pakastesipulikuutioita sulatettuna
0.400 kg
0.015 kg
punainen chilipalko
0.042 kg
rucolaa
0.150 kg
mustia oliiviviipaleita

Lisäksi

0.250 kg
0.000 kg
tuoretta basilikaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset. Jätä kastike maustumaan.
  2. Leikkaa pekonit neljään osaan.
  3. Poista chilipalosta siemenet ja hienonna.
  4. Paista pekonit lähes kypsiksi kuumalla pannulla. Lisää joukkoon sipulit, paprikat ja chili. Jatka kypsennystä, kunnes sipulit ovat pehmenneet.
  5. Lisää joukkoon rucola ja oliivit. Ota pannu pois liedeltä.
  6. Sivele Oivariini rasvaa leipäviipaleille ja paahda pinta kuumalla paistinpannulla rapeaksi.
  7. Annostele täyte leipien päälle. Lisää jogurttikastike.
  8. Lisää kotijuusto ja basilika. Viimeistele mustapippurilla.
kpl
g
2.5 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.