Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa

Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
145 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg naudanpaistia
0,010 kg suolaa
0,005 kg mustapippuria myllystä
0,050 kg timjamia hienonnettuna
Piparjuurismetana
0,200 kg Valio kermaviiliä laktoositon
0,200 kg Valio smetanaa laktoositon
0,020 kg piparjuuriraastetta
0,020 kg karkeaa Dijon-sinappia
0,008 kg hienonnettua persiljaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Paahtopaisti
  • Laita paisti vuokaan ja hiero mausteet paistin pintaan. Kypsennä paisti uunissa noin 125 asteessa 1 h 15 min per kilo. Laita vuoan pohjalle tilkka vettä. Näin paistista tulee mehevän puolikypsää. Kun paisti on kypsää, anna sen vetäytyä noin 15 minuuttia. Voit myös jäähdyttää paistin kokonaan jos tarjoilet sen kylmänä. Leikkaa jäähtynyt paisti terävällä veitsellä ohuiksi siivuiksi.

Piparjuurismetana
  • Sekoita kastikeaineet keskenään ja anna vetäytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!