Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa

Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa

Paahtopaistia ja piparjuurismetanaa

Ainekset10 annosta

1.500 kg
naudanpaistia
0.010 kg
suolaa
0.005 kg
mustapippuria myllystä
0.050 kg
timjamia hienonnettuna

Piparjuurismetana

0.200 kg
0.200 kg
0.020 kg
piparjuuriraastetta
0.020 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.008 kg
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Paahtopaisti

  2. Laita paisti vuokaan ja hiero mausteet paistin pintaan. Kypsennä paisti uunissa noin 125 asteessa 1 h 15 min per kilo. Laita vuoan pohjalle tilkka vettä. Näin paistista tulee mehevän puolikypsää. Kun paisti on kypsää, anna sen vetäytyä noin 15 minuuttia. Voit myös jäähdyttää paistin kokonaan jos tarjoilet sen kylmänä. Leikkaa jäähtynyt paisti terävällä veitsellä ohuiksi siivuiksi.
  3. Piparjuurismetana

  4. Sekoita kastikeaineet keskenään ja anna vetäytyä kylmässä hetki ennen tarjoilua.
kpl
g
1.5 kg
146 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
146 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
146 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.