Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Päärynäpaistos
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Päärynäpaistos
Päärynäpaistos
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
16 annosta
0.500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaa
0.400 kg
säilykepäärynää
0.100 kg
Valio ruokakermaa
0.200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.133 kg
kananmunia
0.085 kg
sokeria
0.018 kg
vaniljasokeria
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Nosta murotaikina GN 1/2-65 -astiaan. Viipaloi päärynät ja levitä pohjalle. Sekoita loput ainekset keskenään ja kaada seos päärynöiden päälle.
Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa 45 min. Tarjoa lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.3 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
257
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio 1/2 GN-murotaikinalevy 500 g x 16 / 8 kg laktoositon
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
257 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
257 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy