Pääsiäisen lakkakakku

Pääsiäisen lakkakakku

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
242 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kostuta sulatetut vetopohjat maitojuomalla ja puolita ne niin, että saat neljä levyä.

  • Vaahdota täytteen kerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja puolet (3 dl) lakkahillosta. Sekoita kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet (n. 10 min) pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää seos hiukan jäähtyneenä kerma-rahka-hilloseokseen.

  • Levitä tummalle levylle lakkahilloa (1 1/2 dl) ja nosta vaalea levy päälle. Levitä puolet rahka-kermatäytteestä päälle. Nosta päälle tumma levy, levitä sille (1 1/2 dl) lakkahilloa ja loppu rahkatäyte.

  • Nosta päälle vaalea levy ja levitä sille lakkahilloa (4 dl). Koristele reunat sokerilla maustetulla kermavaahdolla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!