Pääsiäisen lakkakakku

Valio Food Solutions

Pääsiäisen lakkakakku

Ainekset26 annosta

Ohje

  1. Kostuta sulatetut vetopohjat maitojuomalla ja puolita ne niin, että saat neljä levyä.
  2. Vaahdota täytteen kerma ja sekoita joukkoon maitorahka ja puolet (3 dl) lakkahillosta. Sekoita kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet (n. 10 min) pieneen määrään kuumaa vettä. Lisää seos hiukan jäähtyneenä kerma-rahka-hilloseokseen.
  3. Levitä tummalle levylle lakkahilloa (1 1/2 dl) ja nosta vaalea levy päälle. Levitä puolet rahka-kermatäytteestä päälle. Nosta päälle tumma levy, levitä sille (1 1/2 dl) lakkahilloa ja loppu rahkatäyte.
  4. Nosta päälle vaalea levy ja levitä sille lakkahilloa (4 dl). Koristele reunat sokerilla maustetulla kermavaahdolla.
kpl
g
4.0 kg
242 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
242 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
242 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
24 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›