Pääsiäisleipä

Valio Food Solutions

Pääsiäisleipä

Ainekset2 leipää

1.100 kg
mämmiä
0.700 kg
vettä
0.100 kg
hiivaa
1.000 kg
0.060 kg
fariinisokeria
0.028 kg
suolaa
2.200 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
0.400 kg
hasselpähkinöitä tai saksanpähkinöitä

Ohje

  1. Sekoita kädenlämpöiseen mämmi-vesi-maitoseokseen hiiva, sokeri ja suola. Lisää jauhot ja Oivariini. Lisää taikinaan lopuksi karkeaksi rouhitut pähkinät. Vaivaa taikina kimmoisaksi.
  2. Jaa taikina kahteen voideltuun GN 2/4-65 -astiaan ja ripota päälle vehnäjauhoja. Peitä leivät ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 40 min.
  3. Paista leipiä kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 1 h.

Vinkki

Leivän maku paranee parin päivän säilytyksessä.Tarjoa Valio Mustaleima™ tai Valio Musta Salaneuvos® viipaleiden kanssa.
kpl
g
5.1 kg
245 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
245 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
245 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.