Pääsiäismunakakku

Valio Food Solutions

Pääsiäismunakakku

Ainekset3 kpl

Pohja

1.290 kg
1.290 kg (3 kpl à 0.430 kg)

Kostutukseen

0.300 kg
0.300 kg (3 kpl à 0.100 kg)

Voikreemi

0.500 kg
0.125 kg
sokeria
0.200 kg
vettä
0.200 kg
tummaa suklaata
1.025 kg (3 kpl à 0.342 kg)

Väliin

0.600 kg
0.600 kg (3 kpl à 0.200 kg)

Pinnalle

0.300 kg
tummaa suklaata
0.300 kg (3 kpl à 0.100 kg)
3.515 kg (3 kpl à 1.172 kg)

Ohje

  1. Valmista voikreemi: Keita sokeri ja vesi. Anna seoksen jäähtyä. Vaahdota voi ja sekoita joukkoon sokerivesi. Vaahdota ilmavaksi kreemiksi. Sekoita kreemin joukkoon sulatettu suklaa
  2. Muotoile vetopohjasta munanmuotoisia pojia. Kostuta pohjat appelsiinimehulla ja täyte appelsiini-omenatäytteellä ja suklaa-voikreemillä. Tasoita pinta suklaavoikreemillä.
  3. Kuorruta kakut sulatetulla suklaalla. Koristele kakut pääsiäisaiheisiksi
kpl
g
3.5 kg
361 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
361 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
361 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›