Siirry sisältöön
Pääsiäismunakakku

Pääsiäismunakakku

Pääsiäismunakakku

Ainekset

Pohja

Kostutukseen

Voikreemi

  • 0,500 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 0,125 kg sokeria
  • 0,200 kg vettä
  • 0,200 kg tummaa suklaata

Väliin

Pinnalle

  • 0,300 kg tummaa suklaata

Ohje

  1. Valmista voikreemi: Keita sokeri ja vesi. Anna seoksen jäähtyä. Vaahdota voi ja sekoita joukkoon sokerivesi. Vaahdota ilmavaksi kreemiksi. Sekoita kreemin joukkoon sulatettu suklaa
  2. Muotoile vetopohjasta munanmuotoisia pojia. Kostuta pohjat appelsiinimehulla ja täyte appelsiini-omenatäytteellä ja suklaa-voikreemillä. Tasoita pinta suklaavoikreemillä.
  3. Kuorruta kakut sulatetulla suklaalla. Koristele kakut pääsiäisaiheisiksi

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 4231 kcal
Proteiini 47,7 g
Hiilihydraatti 522,9 g
Rasva 214,3 g
Tyydyttynyt rasva 113,2 g
Ravintokuitu 26,1 g
Suola 4,7 g
Kalsium 85,5 mg
D-vitamiini 1,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 361 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 44,7 g
Rasva 18,3 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search