Pääsiäisrahka

Pääsiäisrahka

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
146 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,300 kg Valio kuohukermaa laktoositon
0,010 kg sokeria
0,010 kg vaniljasokeria
0,400 kg Valio maitorahkaa
0,300 kg mangososetta
Pinnalle
  suklaata
  sitruunankuorta
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää sokeri, vaniljasokeri sekä rahka joukkoon. Kokoa annokset kerroksittain niin, että mangososeraita jää väliin. Raasta pinnalle suklaata ja sitruunankuorta.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!