Aina niin herkullinen macarons-leivos maistuu myös pääsiäisenä tipun mallisena.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Aina niin herkullinen macarons-leivos maistuu myös pääsiäisenä tipun mallisena.
Macaronspohja | |
---|---|
1.000 kg | mantelijauhetta |
1.000 kg | tomusokeria |
0.400 kg | valkuaisia |
0.001 kg | elintarvikeväriä |
1.000 kg | sokeria |
0.200 kg | vettä |
0.400 kg | valkuaisia |
4.001 kg (40 kpl à 0.100 kg) | |
Täyte | |
0.174 kg | mangososetta |
0.800 kg | valkosuklaata |
0.110 kg | |
0.300 kg | |
1.384 kg (40 kpl à 0.035 kg) | |
Koristeluun | |
0.010 kg | tummaa suklaata |
0.010 kg | pistaasipähkinöitä |
0.010 kg | punaista koristehyytelöä |
0.030 kg (40 kpl à 0.001 kg) | |
5.415 kg (40 kpl à 0.135 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.