Hasselpähkinä kermatäytteessä ja kinuski ovat kuin luotu toisilleen. Rapeita ja kermaisia elementtejä samassa paketissa.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Hasselpähkinä kermatäytteessä ja kinuski ovat kuin luotu toisilleen. Rapeita ja kermaisia elementtejä samassa paketissa.
Eclairmassa | |
---|---|
0.320 kg | |
0.320 kg | |
0.320 kg | vettä |
0.008 kg | suolaa |
0.320 kg | vehnäjauhoja |
0.560 kg | kananmunia |
0.012 kg | vaniljasokeria |
1.860 kg (50 kpl à 0.037 kg) | |
Pinnalle | |
0.100 kg | raesokeria |
0.100 kg | hasselpähkinärouhetta |
0.200 kg (50 kpl à 0.004 kg) | |
Täyte | |
2.000 kg | |
0.260 kg | pähkinä pralinea (esim. Valrhona) |
0.260 kg | tomusokeria |
1.000 kg | |
3.520 kg (50 kpl à 0.070 kg) | |
Koristeluun | |
0.050 kg | tomusokeria |
0.100 kg | hasselpähkinää |
0.150 kg (50 kpl à 0.003 kg) | |
5.730 kg (50 kpl à 0.115 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.