Pähkinä-kanelipikkuleivät

Valio Food Solutions

Pähkinä-kanelipikkuleivät

Ainekset50 kpl

0.500 kg
0.010 kg
siirappia
0.005 kg
vettä
0.040 kg
hasselpähkinärouhetta
0.006 kg
kanelia
0.009 kg
sokeria

Ohje

  1. Nosta jäinen murotaikinalevy leivinpaperille GN-pellille. Voitele lähes sulanut murotaikinalevy siirappi-vesiseoksella. Sekoita hasselpähkinärouhe, kaneli ja sokeri keskenään. Ripottele seos voidellun levyn päälle.
  2. Leikkaa levy kummaltakin sivulta viiteen osaan. Leikkaa palat kulmasta kulmaan puoliksi. Siirrä pikkuleivät pellillä hiukan irti toisistaan ennen paistoa. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa 8-10 min. Tarjoa pikkuleivät glögin kanssa.
kpl
g
0.6 kg
453 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
453 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
453 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.