Pähkinä-kanelipikkuleivät

Pähkinä-kanelipikkuleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pähkinä-kanelipikkuleivät

Pähkinä-kanelipikkuleivät

Ainekset50 kpl

0.500 kg
0.010 kg
siirappia
0.005 kg
vettä
0.040 kg
hasselpähkinärouhetta
0.006 kg
kanelia
0.009 kg
sokeria

Ohje

  1. Nosta jäinen murotaikinalevy leivinpaperille GN-pellille. Voitele lähes sulanut murotaikinalevy siirappi-vesiseoksella. Sekoita hasselpähkinärouhe, kaneli ja sokeri keskenään. Ripottele seos voidellun levyn päälle.
  2. Leikkaa levy kummaltakin sivulta viiteen osaan. Leikkaa palat kulmasta kulmaan puoliksi. Siirrä pikkuleivät pellillä hiukan irti toisistaan ennen paistoa. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa 8-10 min. Tarjoa pikkuleivät glögin kanssa.
kpl
g
0.6 kg
452 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
452 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
452 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.