Pähkinä-kinuski-valkosuklaakakku

Valio Food Solutions

Pähkinä-kinuski-valkosuklaakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 kpl

Taikina

0.200 kg
mantelimassaa
0.200 kg
sokeria
0.200 kg
0.080 kg
hasselpähkinärouhetta
0.050 kg
vehnäjauhoja
0.240 kg
kananmunia
0.970 kg (2 kpl à 0.485 kg)

Valkosuklaatäyte

0.060 kg
0.100 kg
valkosuklaata
0.150 kg
0.150 kg
0.460 kg (2 kpl à 0.230 kg)

Koristelu

0.300 kg
0.100 kg
valkosuklaalastuja
0.400 kg (2 kpl à 0.200 kg)
1.830 kg (2 kpl à 0.915 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita mantelimassa, sokeri, voi, jauhot ja pähkinärouhe. Vaahdota 5 minuuttia keskinopeudella.
  3. Lisää kananmunat vähitellen ja sekoita tasaiseksi.
  4. Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.
  5. Suklaatäyte

  6. Lämmitä kerma ja suklaa mikrossa. Sekoita tasaiseksi.
  7. Vaahdota kerma ja crème fraîche kuohkeaksi.
  8. Lisää jäähtynyt kerma-suklaa seos joukkoon varovaisesti sekoittaen.
  9. Koristelu

  10. Pursota valkosuklaatäyte jäähtyneen kakun päälle.
  11. Pursota kinuskitäyte valkosuklaa täytteen väleihin.
  12. Koristele valkosuklaa lastuilla.
kpl
g
1.8 kg
402 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
402 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
72 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
402 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
72 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›