Pähkinä-riisivanukas

Pähkinä-riisivanukas
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Pähkinä-riisivanukas

Pähkinä-riisivanukas

Ainekset24 annosta

0.800 kg
vettä
0.330 kg
puuroriisiä
2.000 kg
0.800 kg
0.120 kg
hasselpähkinärouhetta
0.600 kg
0.140 kg
hasselpähkinärouhetta
0.140 kg
vaaleaa siirappia
0.018 kg
suolaa
0.002 kg
muskottipähkinää

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää riisi. Jatka keittämistä kunnes riisi on imenyt kaiken veden. Lisää joukkoon maitojuoma ja kuumenna sekoitellen.
  2. Keitä puuroa n. 1/2 tuntia ja lisää loput aineet. Keitä puuroa vielä n. 1/2 tuntia eli kunnes riisi on kypsynyt. Puuro saa jäädä hieman löysäksi, sillä jäähtyessään se vielä hieman vetäytyy.
  3. Jaa vanukasmassa jälkiruokavadeille ja nosta kylmään jäähtymään. Tarjoa vanukas seuraavana päivänä Valio marjakeiton kanssa.
kpl
g
3.8 kg
144 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
144 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.