Pähkinä-tiikerikakku

Valio Food Solutions

Pähkinä-tiikerikakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset8 kpl

Kakkumassa

1.000 kg
0.850 kg
sokeria
0.900 kg
kananmunia
1.100 kg
vehnäjauhoja
0.025 kg
leivinjauhetta
0.060 kg
vaniljasokeria
0.400 kg
0.100 kg
pähkinä pralinea
0.200 kg
pähkinöitä
4.635 kg (8 kpl à 0.579 kg)

Raitamassa

0.200 kg
0.090 kg
kaakaojauhetta
0.290 kg (8 kpl à 0.036 kg)
4.925 kg (8 kpl à 0.616 kg)

Ohje

  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat vähitellen, samalla vatkaten.
  2. Yhdistä jauhot ja siivilöi. Lisää kermaviilin kanssa voivaahtoon.
  3. Sekoita raitamassaa varten kaakaojauhe ja kermaviili. Ota 1/3 kakkutaikinaa erilleen (1500g) ja sekoita kaakaoseos joukkoon.
  4. Mausta lopputaikina pähkinöillä ja pähkinäpralinella.
  5. Annostele vaalea ja tumma kakkumassa vuorotellen rasvattuihin kakkuvuokiin.
  6. Sekoita taikinoita tikulla, jotta tumma massa marmoroituu vaalean massan sekaan.
  7. Paista 175° :ssa uunissa n.45 min.
kpl
g
4.9 kg
382 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
382 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
92 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
382 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
92 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›