Pähkinäinen appelsiinijuustokakku

Valio Food Solutions

Pähkinäinen appelsiinijuustokakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.200 kg
digestivekeksejä
0.075 kg

Täyte

0.060 kg
liivatelehteä
0.100 kg
0.400 kg
0.250 kg
tomusokeria
0.140 kg
pekaanipähkinöitä
0.200 kg

Päälle

0.200 kg
0.300 kg
0.225 kg
appelsiinia

Ohje

  1. Jauha keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Pingota Ø 22 - 24 cm:n irtopohjavuokaan leivinpaperi. Levitä muruseos pohjalle.
  2. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja sulata ne kiehuvan kuumaan appelsiinimehuun.
  3. Sekoita tuorejuusto, ja rouhitut pähkinät. Lisää liivate. Sekoita täytteeseen viimeiseksi vaahdotettu kerma. Kaada seos vuokaan.
  4. Nosta jääkaappiin hyytymään vähintään neljän tunnin ajaksi.
  5. Päälle

  6. Kuumenna appelsiinimehu ja kirkaskuumahyytelö. Ota kattila levyltä. Anna hieman jäähtyä. Kaada seos kakun päälle. Peitä vuoka ja nosta jääkaappiin hyytymään.
  7. Kuori appelsiinit. Leikkaa lohkot kalvottomiksi ja paloittele lohkot. Asettele appelsiinipalat kakun päälle.
kpl
g
2.2 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›