Pähkinäinen appelsiinijuustokakku

Pähkinäinen appelsiinijuustokakku

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
283 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,200 kg digestivekeksejä
0,075 kg Valio Eila® voita
Täyte
0,060 kg liivatelehteä
0,100 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0,400 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,250 kg tomusokeria
0,140 kg pekaanipähkinöitä
0,200 kg Valio vispikermaa laktoositon
Päälle
0,200 kg Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0,300 kg Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöä
0,225 kg appelsiinia
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Jauha keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Pingota Ø 22 - 24 cm:n irtopohjavuokaan leivinpaperi. Levitä muruseos pohjalle.

  • Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja sulata ne kiehuvan kuumaan appelsiinimehuun.

  • Sekoita tuorejuusto, ja rouhitut pähkinät. Lisää liivate. Sekoita täytteeseen viimeiseksi vaahdotettu kerma. Kaada seos vuokaan.

  • Nosta jääkaappiin hyytymään vähintään neljän tunnin ajaksi.

Päälle
  • Kuumenna appelsiinimehu ja kirkaskuumahyytelö. Ota kattila levyltä. Anna hieman jäähtyä. Kaada seos kakun päälle. Peitä vuoka ja nosta jääkaappiin hyytymään.

  • Kuori appelsiinit. Leikkaa lohkot kalvottomiksi ja paloittele lohkot. Asettele appelsiinipalat kakun päälle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!