Pähkinäinen kalavuoka (Dukkah)

Pähkinäinen kalavuoka (Dukkah)

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
128 kcal / 100g
Pohjois-Afrikkalainen pähkinä-maustesekoitus Dukkah tuo paahteista makua tähän kalavuokaan. Sitruunasiirappi antaa sopivan makeuden ja inkiväärikastike viilentävän raikkauden.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

3,000 kg Food Service annoskalapaloja
0,070 kg manteleita
0,050 kg pistaasipähkinöitä
0,030 kg seesaminsiemeniä
0,070 kg hasselpähkinöitä
0,050 kg pinjansiemeniä
0,010 kg juustokuminaa
0,010 kg chilijauhetta
0,010 kg tuoretta korianteria
Sitruunasiirappi ja inkiväärikastike
0,150 kg tummaa siirappia
0,150 kg sitruunamehua
0,600 kg Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0,400 kg Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0,007 kg inkivääritahnaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paahda pähkinöitä, siemeniä ja mausteita hetki pannulla ja aja kutterissa korianterin kanssa rouheeksi.

  • Sekoita sitruunamehu ja tumma siirappi sekaisin.

  • Levitä kalapalat GN-vuokaan ja kaada sitruunasiirappi kalojen päälle. Levitä pähkinärouhe kalojen päälle ja paista 200 °C uunissa n. 10-15 min.

  • Aja salaattijuusto kutterissa tasaiseksi massaksi. Sekoita jogurtin ja inkivääritahnan kanssa sekaisin ja tarjoile dukkah-kalan kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!