Pähkinäinen kalavuoka (Dukkah)

Valio Food Solutions

Pähkinäinen kalavuoka (Dukkah)

Pohjois-Afrikkalainen pähkinä-maustesekoitus Dukkah tuo paahteista makua tähän kalavuokaan. Sitruunasiirappi antaa sopivan makeuden ja inkiväärikastike viilentävän raikkauden.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

3.000 kg
0.070 kg
manteleita
0.050 kg
pistaasipähkinöitä
0.030 kg
seesaminsiemeniä
0.070 kg
hasselpähkinöitä
0.050 kg
pinjansiemeniä
0.010 kg
juustokuminaa
0.010 kg
chilijauhetta
0.010 kg
tuoretta korianteria

Sitruunasiirappi ja inkiväärikastike

0.150 kg
tummaa siirappia
0.150 kg
sitruunamehua
0.600 kg
0.400 kg
0.007 kg
inkivääritahnaa

Ohje

  1. Paahda pähkinöitä, siemeniä ja mausteita hetki pannulla ja aja kutterissa korianterin kanssa rouheeksi.
  2. Sekoita sitruunamehu ja tumma siirappi sekaisin.
  3. Levitä kalapalat GN-vuokaan ja kaada sitruunasiirappi kalojen päälle. Levitä pähkinärouhe kalojen päälle ja paista 200 °C uunissa n. 10-15 min.
  4. Aja salaattijuusto kutterissa tasaiseksi massaksi. Sekoita jogurtin ja inkivääritahnan kanssa sekaisin ja tarjoile dukkah-kalan kanssa.
kpl
g
3.5 kg
128 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
128 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›